För dig som ska flytta in

Tillträde

Tillträde sker den första vardagen i den månad som du skall flytta in. Den avflyttande hyresgästen har rätt att behålla nycklarna till klockan 12:00 den dagen om inte annat är överenskommet.

Ta kontakt med Umeå Förvaltning i god tid innan för att boka tid för utlämning av lägenheten. Vi vill träffa dig i lägenheten och gå igenom besiktningsunderlag, städning och lämna ut nycklarna.

Nycklar

Till samtliga lägenheter ingår det tre stycken nycklar, vill du ha fler nycklar så går det att efterbeställa. Se länk nedan.

Beställning av nycklar till Lagmansgatan 33, kungsgårdsvägen 63, Kronoskogsvägen, Sofiehemsvägen 72, Furugränd och Backenvägen 48 »

Beställning av nycklar till övriga fastigheter »

Folkbokföring/adressändring

Kom ihåg att folkbokföra dig i lägenheten och i god tid beställa adressändring.

Försäkring

Hemförsäkring är av största vikt och vi vill göra dig uppmärksam på att vissa försäkringsbolag ex. Länsförsäkringar kräver att du är folkbokförd i lägenheten för att försäkringen skall gälla.

Hyresavisering

Avisering sker elektroniskt till den E-post som du registrerat hos oss, i undantagsfall delas den ut i brevlådan. Avisering sker för varje kvartal med tre avier som förfaller den sista varje månad.

TV & bredband

Utbud på respektive fastighet »

Parkeringsplats

Bilplatser och carportar hyrs ut med 6 månaders uppsägningstid.

Garage hyrs ut med avtal som förlängs den sista december varje år om inte uppsägning sker 3 månader innan.

VÄLJ OMRÅDE:

Umeå Förvaltning

All förvaltning kring drift, administration, ekonomi och dialog med hyresgäster sker via Umeå Förvaltning. Det är också här du kan lämna intresseanmälan till lediga lägenheter.

LEDIGA LÄGENHETER »